Mikä on voippi?

Voippi viittaa VoIP-tekniikkaan (VoIP =Voice over Internet Protocol), joka asteittain korvaa perinteisen lankapuhelimen käyttämän kytkentätekniikan. Liittymä on käytettävissä sopivan laajakaistan ja VoIP-adapterin kautta kaikkialla Suomessa ja jopa ulkomailla! Hankkiessasi meiltä valokuituliittymän muutamme automaattisesti vanhan lankapuhelimesi edulliseksi voipiksi.

Millaisia puhelimia voin käyttää?

Voit edelleen käyttää tavallista kodin näppäinpuhelinta – joko kiinteää tai langatonta. Yksittäinen puhelin tai kodin puhelinverkko kytketään joko valokuitupäätteeseen tai VoIP-adapteriin. Voit myös hankkia VoIP-kuvapuhelimen, joka ei tarvitse adapteria. Tietoturvan takia sekä VoIP-puhelimet että adapterit on oltava Härkätien Puhelimen toimittamia, jotta niissä on oikeat asetukset. Huomattavaa on, että laitteet tarvitsevat varasähköä toimiakseen sähkökatkojen aikana.

Minkä puhelinnumeron voin valita?

Jos sinulla on nyt kiinteä suomalainen puhelinliittymä, hoidamme halutessasi numerosi siirron uuteen voippiliittymään. Muuten voit valita uuden liittymän numeron Härkätien Puhelin Oy:n numerosarjasta, jossa on Turun suuntanumero 02.  Voippi-liittymiemme väliset puhelut ovat ilmaisia. Puheluhinnoittelu ei muutu, vaikka liittymää käytetään ulkomailla.

BonusLuuri vai PerusVoippi?

BonusLuuri on tarjoaa ainutlaatuisia hintaetuja. Ilmaiset puhelut kaikkien voippi-liittymiemme välillä, edulliset puhelut samalla hinnalla sekä kotimaisiin  lanka- että matkapuhelimiin ja lisäksi bonusta vastaanotetuista puheluista! Bonus (1,25 snt/min) maksetaan aina, kun vastaanotat puheluita muista kuin voippiliittymistämme. Bonus vähennetään puhelinlaskustasi ja mahdollinen ylijäämä on hyödynnettävissä BonusLuuri-verkkokaupassa.

BonusLuuri on edullisin liittymämme, ellet käytä puhelintasi soittaaksesi enimmäkseen lähialueen lankapuhelimiin. Siinä tapauksessa suosittelemme PerusVoippia.

Miten bonusjärjestelmä toimii?

Bonusta saat kaikista puheluista jotka sinulle on soitettu lanka- tai matkapuhelimesta. Toisin sanoen ainoastaan maksuttomat puhelut toisesta Voip -liittymästä Bonusluuri -liittymään eivät kerrytä bonusta. Kertyneet bonukset on käytettävissä 6 kuukauden aikana kerryttäneen laskutuskauden päättymisestä, jonka jälkeen ne mitätöityvät vanhentuneina.

  • BonusLuuri VoIP-liittymä on yksityisasiakkaiden puhekäyttöön tarkoitettu liittymä
  • Bonusta kertyy muista kuin toisista BonusLuuri VoIP-liittymistä vastaanotetuista puheluista
  • Bonus lisätään asiakastilille viikon kuluessa laskutuskauden päättymisestä. Bonuksilla voi maksaa korkeintaan 90 % tilauksen hinnasta.
  • Bonuskertymän tiedot saa asiakaspalvelusta
  • Bonus perustuu normaaliin ja kohtuulliseen puhelimen käyttöön, joten yhdeltä kuukauden laskutusjaksolta bonus-kertymä voi olla korkeintaan 100 € riippumatta siitä, miten monta liittymää asiakkaalla on.