NOPEA JA KATTAVA VERKKO

Nopea netti kuuluu kaikille, myös puhelimeen. Jo yli 99 % suomalaisista asuu DNA:n nopean 4G-verkon alueella. Nyt nopeat yhteydet ovat tulossa myös harvaan asutuille seuduille.

RAJATON NETTI

DNA:n liittymissä ei ole datakattoa. Kiinteällä kuukausihinnalla pelaat, kuuntelet musiikkia tai surffaat niin paljon kuin haluat. Kaistaa ja tehoja riittää jaettavaksi saakka.
Tuotevaihtoehdot

 • Kotimaan puhelut 0,07 €/min ja tekstiviestit 0,07 €/kpl
 • Sisältää rajoittamattomasti tiedonsiirtoa
 • Tiedonsiirtonopeus 256 kbit/s (nopeuden vaihteluväli 64-256 kbit/s)

Perusliittymä, joka soveltuu myös vähäiseen nettikäyttöön

Perusliittymä, joka soveltuu myös vähäiseen nettikäyttöön. Kiinteän kuukausimaksun lisäksi maksat vain käyttämistäsi puheminuuteista ja viesteistä. Ei käyttökattoa – kuukausihinta sisältää rajoittamattomasti tiedonsiirtoa. Ulkomaanpuhelut ja erillishinnoitellut puhelut veloitetaan hinnaston mukaisesti. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja.

 • Kotimaan puhelut 0,045 €/min ja tekstiviestit 0,045 €/kpl
 • Tiedonsiirtonopeus 21 Mbit/s
 • Nopeuden vaihteluväli 0,4-15 Mbit/s
 • Kuukausihinta 13,90 €, sisältää rajoittamattomasti tiedonsiirtoa

Perusliittymä vaativampaan nettikäyttöön

Kuukausihinnalla surffaat puhelimella netissä, ilman käyttökattoa. Liittymä soveltuu vaativaan nettikäyttöön, esim. musiikin kuunteluun, videoiden katseluun ja pelaamiseen. Puhelut ja tekstiviestit kotimaassa ovat todella edullisia -  maksat vain käyttämistäsi puheminuuteista ja lähettämistäsi viestistä.

 • 500 min puhetta ja 500 kpl viestejä, ylimenevät 0,09 €/min ja kpl
 • Ei käyttökattoa, sisältää rajattomasti tiedonsiirtoa
 • Tiedonsiirtonopeus 2 Mbit/s
 • Nopeuden vaihteluväli 0,4-1,6 Mbit/s

Pikkurahalla mukavasti puhetta ja tekstiviestejä

500 kpl viestejä ja 500 min puhetta. Näppärä rajaton nettiyhteys 3G-verkossa uskomattoman edullisesti. Erillishinnoitellut puhelut, ulkomaanpuhelut sekä liittymän käyttö ulkomailla veloitetaan hinnaston mukaisesti. Tiedonsiirto sisältyy liittymän kuukausimaksuun. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja.

 • Nopea ja rajaton 4G-netti
 • Rajattomasti kotimaan puhetta ja viestejä
 • Tiedonsiirron nopeus 4G-verkossa 50 Mbit/s
 • Nopeuden vaihteluväli 5-40 Mbit/s

Rajaton liittymä, jossa on nopea 4G-netti

Kaikki normaalihintaiset puhelut kotimaan matka- ja lankapuhelinliittymiin, teksti- ja multimediaviestit sekä tiedonsiirto sisältyvät kuukausihintaan. Erillishinnoitellut puhelut, ulkomaanpuhelut sekä liittymän käyttö ulkomailla veloitetaan hinnaston mukaisesti. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja.

4G-liittymällä surffaat vauhdilla

4G-verkossa on moninkertaiset lähetys- ja latausnopeudet 3G-verkkoon verrattuna. DNA:n nopeassa 4G LTE -verkossa netti ei töki, tiedostojen lataaminen ja lähettäminen käy vaivatta ja mm. ohjelmia on mukava katsoa myös puhelimella, kun kuva ei pätki ja sisällöt latautuvat nopeasti. Huippunopeudet ovat saavutettavissa 4G LTE -verkon alueella, 4G-liittymää ja -laitetta käytettäessä. Liittymä toimii myös 3G-verkossa.

 • Huippunopea rajaton 4G-netti
 • Rajattomasti kotimaan puhetta ja viestejä
 • Tiedonsiirron nopeus 4G-verkossa 300 Mbit/s
 • Nopeuden vaihteluväli 5-160 Mbit/s

Kaikki normaalihintaiset puhelut kotimaan matka- ja lankapuhelinliittymiin, teksti- ja multimediaviestit sekä tiedonsiirto sisältyvät kuukausihintaan. Erillishinnoitellut puhelut, ulkomaanpuhelut sekä liittymän käyttö ulkomailla veloitetaan hinnaston mukaisesti. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja.

4G-liittymällä surffaat vauhdilla

4G-verkossa on moninkertaiset lähetys- ja latausnopeudet 3G-verkkoon verrattuna. DNA:n nopeassa 4G LTE -verkossa netti ei töki, tiedostojen lataaminen ja lähettäminen käy vaivatta ja mm. ohjelmia on mukava katsoa myös puhelimella, kun kuva ei pätki ja sisällöt latautuvat nopeasti. Huippunopeudet ovat saavutettavissa 4G LTE -verkon alueella, 4G-liittymää ja -laitetta käytettäessä. 300 Mbit/s nopeus saatavilla toistaiseksi rajoitetusti Helsingissä. Liittymä toimii myös 3G-verkossa.

 • Rajaton 100 Mbit/s 4G-netti, ei datakattoa
 • Puhelut ja viestit käytön mukaan kotimaassa ja EU/ETA-alueella
 • Mukana 10 Gt/kk EU-datapaketti

Liittymä tehokkaalla netillä. Ei datakattoa.

Huippunopea liittymä, jossa maksat puheluista ja tekstiviesteistä jämptisti vain sen mukaan mitä käytät. Samalla nautit tehokkaasta 4G-netistä ilman datakattoa ja huippunopeudella. Netin arvioitu realistinen maksiminopeus on 100 Mbit/s.

Käytä huoletta lähes koko Euroopassa

Kun käytät liittymää EU- ja ETA-maissa, puhelut ja viestit laskutetaan käytön mukaan, edullisesti kotimaan hinnoilla. Puhelut 0,07 €/min ja tekstiviestit 0,07 €/kpl. Liittymä sisältää 10 Gt/kk tiedonsiirtoa EU- ja ETA-maissa, jonka jälkeen käytät netin käytöstä Euroopassa 9,55 €/Gt normaalin hinnaston mukaisesti. Puhelut ja tekstiviestit kotimaasta ulkomaille laskutetaan erikseen.

 • Rajaton 100 Mbit/s 4G-netti, ei datakattoa
 • Kuukausihinta sisältää 200 min puhetta ja 200 tekstiviestiä kotimaassa ja EU/ETA-alueella
 • Käytä nettiä huolettomasti lähes koko Euroopassa: mukana 10 Gt/kk EU-datapaketti

Puhelinliittymä tehokkaalla netillä. Ei datakattoa.

Huippunopea pakettiliittymä, jossa riittävästi kaikkea: 200 minuuttia puhetta, 200 tekstiviestiä ja nettiä niin paljon kuin haluat. Nauti 4G-netistä ilman datakattoa ja huippunopeudella. Netin arvioitu realistinen maksiminopeus on 100 Mbit/s.

Käytä huoletta lähes koko Euroopassa

DNA Nopea 4G Paketti -liittymällä käytät huoletta myös ulkomailla. Puhelinliittymän kiinteä kuukausimaksu sisältää 200 minuuttia normaalihintaisia puheluita ja 200 kpl normaalihintaisia tekstiviestejä kuukaudessa, kotimaassa sekä EU- ja ETA-maissa. Paketin yli menevät puhelut 0,09 €/min ja tekstiviestit 0,09 €/kpl. Liittymä sisältää 10 Gt/kk tiedonsiirtoa EU- ja ETA-maissa, jonka jälkeen käytät netin käytöstä Euroopassa 9,55 €/Gt normaalin hinnaston mukaisesti. Puhelut ja tekstiviestit kotimaasta ulkomaille laskutetaan erikseen.

 • Rajaton 100 Mbit/s 4G-netti, ei datakattoa
 • Rajattomasti puhetta, teksti- ja mms-viestejä kotimaassa ja EU/ETA-alueella
 • Mukana 10 Gt/kk EU-datapaketti

Puhelinliittymä tehokkaalla netillä. Ei datakattoa.

Liittymä jossa rajattomasti kaikkea kotimaassa: puhetta, viestejä ja nettiä niin paljon kuin haluat. Nauti 4G-netistä ilman datakattoa ja huippunopeudella. Netin arvioitu realistinen maksiminopeus on 100 Mbit/s.

Soita ja tekstaa, käytä nettiä huoletta lähes koko Euroopassa

DNA Nopea 4G Rajaton -liittymää käytät huoletta myös ulkomailla. Soita ja tekstaa rajattomasti EU- ja ETA-maissa. Puhelinliittymän kiinteään kuukausihintaan kuuluvat Euroopan alueella soitetut normaalihintaiset puhelut sekä teksti- ja multimediaviestit. Liittymä sisältää 10 Gt/kk tiedonsiirtoa EU- ja ETA-maissa, jonka jälkeen maksat netin käytöstä Euroopassa 9,55 €/Gt normaalin hinnaston mukaisesti. Puhelut ja tekstiviestit kotimaasta ulkomaille laskutetaan erikseen.Lisäpalvelut

Mikä on Deezer Premium+ -palvelu?

Deezer Premium+ on Deezer-musiikkipalvelun rajaton ja mainosvapaa versio, jonka DNA tarjoaa asiakkailleen tarjoushintaan.

Deezer Premium+ -tilin avulla voit kuunnella musiikkia joko mobiililaitteella ilmaisen Deezer-sovelluksen kautta tai suoratoistonanetistä ilman erillistä ladattua ohjelmaa. Premium+ -palvelulla voit tehdä rajattomasti omia soittolistoja ja tallentaa palvelun offline-toimintoon musiikkia saatavillesi, jopa ilman internet-yhteyttä.

Kuinka paljon musiikkia Deezeristä löytyy?

Palvelussa on tällä hetkellä yli 40 miljoonaa kotimaista ja ulkomaista kappaletta, määrä kasvaa koko ajan. Deezerillä on Suomessa oma musiikkieditori, joka suosittelee soittolistoja suomalaiseen musiikkimakuun sopien. Deezerin kautta voit kuunnella myös omaa, MP3-tiedoston muodossa olevaa musiikkia ja unohtaa erilliset MP3 –soittimet.

Kuinka otan palvelun käyttöön?

Tilauksen tehtyäsi saat siitä vahvistuksen tekstiviestillä. Deezer lähettää erillisen sähköpostiviestin, jossa on palvelun käyttöönottoon tarvittavat tunnukset ja ohjeet. Ensimmäisen sisäänkirjautumisen jälkeen Deezerin lähettämä salasana on vaihdettava.

Millä laitteilla voin käyttää Deezer Premium+ -palvelua?

Deezer Premium+ -palvelu toimii lähes kaikilla älylaitteilla ja nettiselaimilla. Kaikki Deezerin tukemat laitteet löydät osoitteestawww.deezer.com/devices. Voit liittää yhteen käyttäjätiliin 3 eri mobiililaitetta. Palvelua voi käyttää yhdellä laitteella kerrallaan.

Kotiin ja mukaan

DNA TV tuo television ja viihteen älypuhelimeesi ja tablettiisi. Lisäämällä tilaukseesi digiboksin tai TV-kortinlukijan, saat kotitelevisioosi lisäominaisuuksia kuten teräväpiirtokuvan, ohjelmakirjaston sekä videovuokraamon.

DNA TV on sellainen kuin sinä haluat. Se ei ole kiinteä paketti yhteyksiä, sisältöä ja laitteita. Voit rakentaa itsellesi parhaan ja toimivimman television. DNA TV vapauttaa sinut nauttimaan viihteestä vaikka kuukausi kerrallaan.

Tallennustilaa jopa parille tuhannelle elokuvalle

Tallennustilaa 4000 tuntia. Tallenna suosikkiohjelmasi ja katso ne missä ja milloin haluat. Ja millä laitteella haluat.

Tänään voit tehdä mitä huvittaa. Käytä jatkuvaa tallennusta ja tallennat lempisarjasi kaikki jaksot turvallisesti talteen.


Estää numeron näkymisen vastaanottajalle kotimaassa soitettaessa. Numero näkyy kuitenkin aina tekstiviesteissä ja välittävästä operaattorista riippuen ulkomaille tai ulkomaille soitettaessa. Ei estä numerotiedusteluissa näkymistä.

Saldomuistutus ilmoittaa saldorajan lähestymisestä ja täyttymisestä tekstiviestillä.

Muistutusviestit lähetetään halutessa myös liittymän omistajan ilmoittamaan yhteysnumeroon.

Saldomuistutus ei katkaise liittymän käyttöä, vaan muistuttaa asetetun rajan ylittämisestä.

Viestintävirasto on jakanut maksulliset asiointi-, ajanviete- ja aikuisviihteen (esim. 0600- ja 0700-alkuiset) palvelunumerot eri luokkiin.

Soitonestoluokat lyhyesti:


U: Estää soittamisen kansainvälisiin puhelinverkkoihin ja kansainvälisen kytkennän välittäviin palvelunumeroihin

P1: Estää soittamisen kansallisen ja kansainvälisen kytkennän välittäviin palvelunumeroihin sekä yleishyödyllisiin-, asiointi-, ajanviete- ja aikuisviihdepalveluihin

P2: Estää soittamisen asiointi-, ajanviete- ja aikuisviihdepalveluihin

P3: Estää soittamisen ajanviete- ja aikuisviihdepalveluihin

P4: Estää soittamisen aikuisviihdepalveluihin


DNA tarjoaa käyttäjälle myös seuraavia estoluokkien yhdistelmiä: U+P1, U+P2 ja U+P3

Puhelut ohjautuvat vastaajaan, kun puhelin ei ole päällä, puheluun ei vastata tietyn ajan kuluessa tai se on verkon kuuluvuusalueen ulkopuolella.

Puhelut voi ohjata vastaajaan myös silloin kun puhelin on varattu.
Saat tekstiviesti-ilmoituksen kun vastaajaan on tullut viestejä.

Verkkovierailuesto estää liittymän käytön ulkomaisessa verkossa. Verkkovierailuesto on hyödyllinen mm. liikuttaessa Suomen raja-alueilla.

Viestintävirasto on jakanut maksulliset asiointi-, ajanviete- ja aikuisviihteen (esim. 0600- ja 0700-alkuiset) palvelunumerot eri luokkiin. Viestinestoluokat lyhyesti:


Viestiesto P1: Estää tekstiviestien lähettämisen yleishyödyllisiin palveluihin, asiointipalveluihin, ajanvietepalveluihin ja aikuisviihdepalveluihin

Viestiesto P2: Estää tekstiviestien lähettämisen asiointipalveluihin, ajanvietepalveluihin ja aikuisviihdepalveluihin

Viestiesto P3: Estää tekstiviestien lähettämisen ajanvietepalveluihin ja aikuisviihdepalveluihin

Viestiesto P4: Estää lähtevät tekstiviestit aikuisviihdepalveluihin