Mikä on voippi?

Voippi viittaa VoIP-tekniikkaan (VoIP =Voice over Internet Protocol), joka asteittain korvaa perinteisen lankapuhelimen käyttämän kytkentätekniikan. Liittymä on käytettävissä sopivan laajakaistan ja VoIP-adapterin kautta kaikkialla Suomessa ja jopa ulkomailla! Hankkiessasi meiltä valokuituliittymän muutamme automaattisesti vanhan lankapuhelimesi edulliseksi voipiksi.

Millaisia puhelimia voin käyttää?

Voit edelleen käyttää tavallista kodin näppäinpuhelinta – joko kiinteää tai langatonta. Yksittäinen puhelin tai kodin puhelinverkko kytketään joko valokuitupäätteeseen tai VoIP-adapteriin. Voit myös hankkia VoIP-kuvapuhelimen, joka ei tarvitse adapteria. Tietoturvan takia sekä VoIP-puhelimet että adapterit on oltava Härkätien Puhelimen toimittamia, jotta niissä on oikeat asetukset. Huomattavaa on, että laitteet tarvitsevat varasähköä toimiakseen sähkökatkojen aikana.

Minkä puhelinnumeron voin valita?

Jos sinulla on nyt kiinteä suomalainen puhelinliittymä, hoidamme halutessasi numerosi siirron uuteen voippiliittymään. Muuten voit valita uuden liittymän numeron Härkätien Puhelin Oy:n numerosarjasta, jossa on Turun suuntanumero 02.  Voippi-liittymiemme väliset puhelut ovat ilmaisia. Puheluhinnoittelu ei muutu, vaikka liittymää käytetään ulkomailla.

PerusVoippi vai BonusLuuri?

PerusVoippi vastaa hinnoittelultaan lankaverkon Perusliittymää, mutta tarjoaa ilmaiset puhelut voippiliittymiemme välillä. Se on BonusLuuria edullisempi vaihtoehto kuitenkin vain niille, jota soittavat eniten lähialueen lankapuhelimiin.Kampanjat

PerusVoippi hintaan 3,80€/kk Härkätien Puhelimen valokuituasiakkaille.
Etu on saatavissa, jos käytössä on vähintään 30M laajakaista valokuidussa.


Saatavilla 01.01.2020 - 31.12.2099