Mikä on Deezer Premium+ -palvelu?

Deezer Premium+ on Deezer-musiikkipalvelun rajaton ja mainosvapaa versio, jonka DNA tarjoaa asiakkailleen tarjoushintaan.

Deezer Premium+ -tilin avulla voit kuunnella musiikkia joko mobiililaitteella ilmaisen Deezer-sovelluksen kautta tai suoratoistonanetistä ilman erillistä ladattua ohjelmaa. Premium+ -palvelulla voit tehdä rajattomasti omia soittolistoja ja tallentaa palvelun offline-toimintoon musiikkia saatavillesi, jopa ilman internet-yhteyttä.

Kuinka paljon musiikkia Deezeristä löytyy?

Palvelussa on tällä hetkellä yli 40 miljoonaa kotimaista ja ulkomaista kappaletta, määrä kasvaa koko ajan. Deezerillä on Suomessa oma musiikkieditori, joka suosittelee soittolistoja suomalaiseen musiikkimakuun sopien. Deezerin kautta voit kuunnella myös omaa, MP3-tiedoston muodossa olevaa musiikkia ja unohtaa erilliset MP3 –soittimet.

Kuinka otan palvelun käyttöön?

Tilauksen tehtyäsi saat siitä vahvistuksen tekstiviestillä. Deezer lähettää erillisen sähköpostiviestin, jossa on palvelun käyttöönottoon tarvittavat tunnukset ja ohjeet. Ensimmäisen sisäänkirjautumisen jälkeen Deezerin lähettämä salasana on vaihdettava.

Millä laitteilla voin käyttää Deezer Premium+ -palvelua?

Deezer Premium+ -palvelu toimii lähes kaikilla älylaitteilla ja nettiselaimilla. Kaikki Deezerin tukemat laitteet löydät osoitteestawww.deezer.com/devices. Voit liittää yhteen käyttäjätiliin 3 eri mobiililaitetta. Palvelua voi käyttää yhdellä laitteella kerrallaan.


Tuotteen liitteet