Mikä on voippi?

Voippi viittaa VoIP-tekniikkaan (VoIP =Voice over Internet Protocol), joka asteittain korvaa perinteisen lankapuhelimen käyttämän kytkentätekniikan. Liittymä on käytettävissä sopivan laajakaistan ja VoIP-adapterin kautta kaikkialla Suomessa ja jopa ulkomailla! Hankkiessasi meiltä valokuituliittymän muutamme automaattisesti vanhan lankapuhelimesi edulliseksi voipiksi.

Millaisia puhelimia voin käyttää?

YritysVoipin voit kytkeä esim. toimittamaamme innovaphone-järjestelmään tai voit käyttää vaikka yksittäistä näppäinpuhelinta – joko kiinteää tai langatonta. Yksittäinen puhelin tai kiinteistön puhelinverkko kytketään joko valokuitupäätteeseen tai VoIP-adapteriin. Voit myös hankkia VoIP-kuvapuhelimen, joka ei tarvitse adapteria. Tietoturvan takia sekä VoIP-puhelimet että adapterit on oltava Härkätien Puhelimen toimittamia, jotta niissä on oikeat asetukset. Huomattavaa on, että laitteet tarvitsevat varasähköä toimiakseen sähkökatkojen aikana.

Minkä puhelinnumeron voin valita?

Jos sinulla on nyt kiinteä suomalainen puhelinliittymä, hoidamme halutessasi numerosi siirron uuteen voippiliittymään. Muuten voit valita uuden liittymän numeron Härkätien Puhelin Oy:n numerosarjasta, jossa on Turun suuntanumero 02.  Voippi-liittymiemme väliset puhelut ovat ilmaisia. Puheluhinnoittelu ei muutu, vaikka liittymää käytetään ulkomailla.

Miten YritysVoippi eroaa PerusVoipista?

YritysVoipin ja PerusVoipin puheluhinnoittelu on sama, mutta YritysVoippi tarjoaa hieman korkeampaa kuukausimaksua vastaan yritystason palvelun. Vikatapauksissa aloitamme korjauksen 4 tunnin kuluessa siitä, kun olemme saaneet vikailmoituksen (vasteaika työaikanana; ma-pe 8:00-16:00).